A Venezia Villanegyed projekt megnyitotta a lehetőségét, hogy kedvezményesen építési telekhez juthasson!

A Venezia Villanegyed benépesülési folyamatának felgyorsítása érdekében a beruházók a személyes és üzleti kapcsolatrendszerüket felhasználva, elsősorban befektetési célból megvételre ajánlják az 1.000 - 1.288 m2 területű lakótelkek és a 2.471 - 3.110 m2 területű vegyes funkciójú telkek egy részét az alábbi kondíciókkal:

A) Lakótelkek 1.000 - 1.288 m2 közötti területtel

Az egyes telkek területének 20 %-a építhető be legfeljebb 4 szintes (pince, földszint, emelet és tetőtér) családi házzal vagy 2-, 3- és 4-lakásos társasházzal

B) Üzleti telkek

Az egyes telkek területének 30 %-a építhető be legfeljebb 5 szintes (pince, földszint, emelet, tetőtér és tetőgaléria) üzlethelyiségeket, irodákat és lakásokat tartalmazó vegyes funkciójú, vagy csak lakásokat tartalmazó épületekkel.

Az eladótól igénybe vehető szolgáltatások

a Venezia Villanegyed megépült villáinak tervei közül választott változat építési engedélyes tervének helyszínre adaptálása,
a Venezia Villák vázlatterv-katalógusából választott terv alapján építési engedélyezési és kiviteli tervdokumentáció elkészítése,
egyedi építési engedélyezési és kiviteli tervdokumentáció elkészítése,
az építési engedélyezési eljárás lebonyolítása,
szerkezetkész vagy kulcsrakész kivitelezés.

Környezet bemutatása

Velence város az M7-es autópálya és a 7-es főközlekedési út mentén fekszik. A velencei autópálya-csomópont Dél-Budától 34 km-re található, így a Főváros mintegy 25 percnyi autózással érhető el . Ugyanez Székesfehérvárig 13 km-t és 8 percet jelent. Az ország második legnagyobb repülőtereként a közeljöviben megnyíló Alba Airport 5 percnyi autózással közelíthető meg.

Az autópálya csomópont körüli 10 kilométeres sugarú kör 2 városában és 8 községében közel 25.000 állandó lakos él és ez a népesség az idegenforgalmi főidényben az itt megszálló, valamint a csak egy napot itt töltő idegenforgalmi vendégekkel több, mint kétszeresére növekszik meg. Velence ismertsége, látogatottsága és jelentősége folyamatosan növekszik, ami a következő években robbanásszerűvé válik.

A fejlődés egyik motorja a Velence központi tópartján megnyílt, 71 Celsius fokos gyógyvíz-bázisára települt élményfürdős WELLNESS Resort & SPA komplexum.

A térség legismertebb, leginkább közkedvelt és ezért legdrágább területének számító Bence-hegy lábánál fekszik a Venezia Villanegyed, ahol egységes tervezésben és beruházásban 77 telken mintegy 300 családi ház és társasházi lakás, valamint üzletközpont épül meg a következő néhány év alatt.

A Venezia Villanegyed tiszta profilú lakóövezete egylakásos családi háztól négylakásos társasházig terjedi épületekkel, a településközponti vegyes funkciójú üzleti övezete pedig kereskedelmi-, szolgáltató- és soklakásos társasház-funkciójú épületekkel épül be.

Az új villanegyedtől 3 percre fekszik a Velencei-tó legszebb strandja és a hatalmas területő nemzetközi kempingje, valamint a méltán világhírű nemzetközi evezős versenypályája. 2010-ben nyílik meg a kormánygaranciával megvalósuló Velencei-tó Kapuja nevő idegenforgalmi nagyberuházás, és megújul a tóparti IFI Szálló is.